Skal du have ny belægning i din indkørsel eller måske skal gårdspladsen fornyes?

Småsten og ral er en fantastisk belægning som udover at være en nem og utrolig flot løsning, også har en klar fordel i forhold til andre former for belægning.

Småsten og ral kan nemt lade regnvand passere og sive direkte ned i jorden. Derfor undgår du også at skulle lave afløb og andre tiltag for at komme af regnvand. Hvilket gør at ral og småsten passer perfekt til de danske vejrforhold som kan byde på meget nedbør i perioder.

Udlægning af grus, sten og ral i indkørsel og gårdspladser

Du kan enten finde de perfekte sten i samarbejde med os ellers har du måske allerede fået dem leveret hjemme på adressen og har nu brug for at få dem lagt ud i indkørslen og gårdspladsen.

Vi tilbyder udlægning af ral og småsten i indkørsler, gårdspladser og stier. Så har du brug for en professionel entreprenør til at lave en flot og jævn udlægning af dine sten så kontakt os her.

Derudover tilbyder vi også udlægning af grus, stabilgrus, sand og meget andet.

Indhent tilbud her

Vi klarer hele processen

Vi klarer hele processen for dig når gårdspladsen eller indkørslen skal have nye småsten og ral. Vi tager os af indkøb af sten til gode priser, levering til din adresse og udlægning af stenen. Og vi kører først når det hele er klaret.

Ruengaard Entreprenør er din totalleverandør af småsten og ral til din indkørsel og gårdsplads.

Skal vi stå for småsten og ral til din indkørsel?

Står du og mangler udlægning af småsten eller ral til din indkørsel, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 40 91 05 03 eller via vores kontaktside.

Vi glæder os til i samarbejde at finde den bedste løsning, matchende dine ønsker og behov, i området Hørning, Århus, Skanderborg og omegn.