Vi udfører flere opgaver inden for gravearbejde

Jeg har mange års erfaring med diverse graveopgaver for primært private person, heriblandt udgravning til haver, huse samt tilbygninger. Jeg samarbejder gerne med andre virksomheder i forbindelse med større projekter.

Inden gravearbejdet påbegyndes undersøger jeg, om der skal tages særlige hensyn eller om der skal indhentes en gravetilladelse.

Anvender egne maskiner

Et godt gravearbejde kræver gode maskiner. I forbindelse med gravearbejdet anvender jeg altid mine egne maskiner, du skal derfor som kunde ikke stille noget til rådighed.

Hvis jeg skal udføre større opgaver, har jeg et godt samarbejde med andre entreprenører i og omkring Hørning og Skanderborg, hvor jeg kan leje maskiner igennem.

Kvalitets gravearbejde og god service

Jeg lægger stor vægt på, at kvaliteten altid er i top hele vejen igennem, og at kunden får en god service samt et godt stykke arbejde. Jeg indgår altid klare aftaler med mine kunder, så begge parter er indforstået med opgaverne.

Hvis du ønsker professionelt gravearbejde, som er udført i høj kvalitet, kan du bestille et uforpligtende tilbud hos os. Du kan også kontakte mig og høre mere om dine muligheder.

Du kan kontakte os på telefon nr. 40 91 05 03 eller gå til vores kontaktside.