Ruengaard Maskinstation i Hørning, Skanderborg
Entreprenør Jens Erik Friis Jensen i Hørning, Skanderborg

Om os


Ruengaard Maskinstation v/ John Friis Jensen

Ruengaard Maskinstation v/ John Friis Jensen er leverandør af de bedste og mest avancerede maskiner til landbrugsproduktion.

Her på siderne kan du læse mere om, hvad vores maskinstation indeholder og de opgaver, vi løser. Vi udfører opgaverne til en fast timepris eller til en nærmere aftalt pris, hvis det er en større opgave.

Med en landbrugsmaskine fra Ruengaard Maskinstation v/ John Friis Jensen er du sikker på at få en effektiv løsning til din opgave. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller yderligere informationer om maskinparken.

Entreprenør og Kloakmester Jens Erik Friis Jensen

Entreprenør og Kloakmester Jens Erik Friis Jensen beskæftiger sig med nyanlæg og renoveringer.

Vores kloakarbejde udføres naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning. Hvis du har spørgsmål til kloakarbejde, er du naturligvis velkommen til at kontakte Jens Erik Friis Jensen. Vi kan med kort varsel rykke ud og afhjælpe akutte kloakproblemer.


Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler. Vi indgår altid en klar aftale med vores kunder, så alle er indforstået med opgaverne og planerne og vi undgår misforståelser.

 

Læs også om vores gravearbejde og belægning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Top