Ruengaard Maskinstation i Hørning, Skanderborg
Entreprenør Jens Erik Friis Jensen i Hørning, Skanderborg

Maskinstation


Professionel maskinstation ved Hørning og Skanderborg

Fra min maskinstation i Hørning nær Skanderborg udfører jeg mange forskellige former for arbejde. Jeg varetager blandt andet såning af græs på større arealer samt komplet løsning til balleindpakning. 

Derudover har jeg en maskinpart til kalk- og gødningsspredning. I vinterperioden udfører jeg også snerydning for virksomheder samt private der bor uden for byen og har egen vej, som skal ryddes for sne.

Jeg bruger egne maskiner

Jeg anvender altid mine egne maskiner fra maskinstationen. Hvis jeg skal udføre større opgaver, hvor mine egne maskiner ikke kan være med, har jeg et godt samarbejde med andre entreprenører i og omkring Hørning og Skanderborg, som jeg kan leje maskiner af.

Vi laver en klar aftale

Jeg indgår altid en klar og fast aftale med mine kunder til en fast timepris. Hvis der er tale om større opgaver, aftaler vi en nærmere pris, så den ligger fast på forhånd. Jeg står altid klar til at tage nye arbejdsopgaver ind, så du er velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp af min maskinstation i Hørning ved Skanderborg, kan du kontakte mig på telefon +45 30 28 36 86.

 

 

 


Balleindpakning

Ruengaard Maskinstation v/ John Friis Jensen tilbyder en komplet løsning til balleindpakning

Vores maskinpark bliver løbende vedligeholdt og opdateret, så du altid er sikker på at få en maskine, der er på toppen af sin ydeevne.

Kontakt os for at høre nærmere om vores priser! 


Gødning- og kalkspredning

Ruengaard Maskinstation v/ John Friis Jensen har en maskinpark til kalk- og gødningsspredning

Kontakt os på tlf. 30 28 36 86 for et uforpligtende tilbud!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Top