Har du spørgsmål? Ring idag på
4091 0503

Belægningsarbejde

Vi udfører alle former for belægningsarbejde

Jeg har flere års erfaring inden for alle former for belægninger, hvor man i Hørning og Skanderborg området kan nævne belægninger som havegange, terrasser, indkørsler samt pladser og fortove. Derudover laver jeg også mindre støtte mure, eksempelvis i forbindelse med jordafskærmning i indkørsler. 

Jeg lægger stor vægt på, at kvaliteten er i orden, og det færdige resultat er smukt, holdbart og udført som aftalt, som det opfylder kundens forventninger. Kort sagt lægger jeg vægt på kvalitet hele vejen.

Omlægning eksisterende belægning

Ønsker I en større renoveringsopgave af en eksisterende belægning, kan det være en billig løsning at genbruge den gamle belægning. Jeg kan således tage fliser og sten op til rensning og stabilisere underlaget for derpå at lægge de gamle sten igen.

Bestil en belægning

Ønsker du en ny belægning eller en omlægning af din eksisterende belægning, kan du kontakte Entreprenør og kloakmester Jens Erik Friis Jensen.

Jeg kommer også gerne ud i områderne omkring Hørning og Skanderborg og giver et uforpligtende tilbud. Jeg indgår altid en klar aftale med mine kunder, så resultatet lever op til deres forventninger og der ikke opstår misforståelser.

Du kan kontakte os på telefon nr. 40 91 05 03 eller gå til vores kontaktside.

Vi tilbyder også grave- og jordarbejde!


Vurderet 5 / 5 stjerner og over 70 likes på​ FacebookRuengaard Entreprenør - Agerbakken 5, 8362 Hørning
Telefon: +45 40 91 05 03
je.ruengaard@gmail.com