Entreprenør Jens Erik Friis Jensen i Hørning, Skanderborg

Entreprenør


Din entreprenør ved Hørning og Skanderborg

Jeg varetager forskelligt entreprenørarbejde, og beskæftiger med mig alt fra nyanlæg til renoveringer. Entreprenørarbejdet består hovedsageligt af kloakarbejde, belægning, udgravning til huse samt fundamenter. I forbindelse med udgravning til huse og fundamenter anvender jeg mine egne maskiner.

 

Tilbyder også professionelt kloakarbejde

En af de områder inden for entreprenørarbejde, som jeg beskæftiger mig en del med, er kloakarbejde. Inden jeg påbegynder kloakarbejdet sikrer jeg selvfølgelig, at arbejdet udføres i overensstemmelse med de gældende lovgivninger, der er på området.

Udover at udføre kloakarbejdet rådgiver jeg også mine kunder i hvordan, at de bedst muligt kan forebygge problemer med deres afløb og kloakker.

Medlem af DM&E

Jeg er medlem af Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E, som er en brancheforening for maskinstationer og entreprenører. Her igennem har jeg et godt netværk, hvor jeg kan søge ny inspiration eller rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Hvis du har spørgsmål til entreprenørarbejde, er du meget velkommen til at kontakte Entreprenør Jens Erik Friis Jensen på telefon +45 40 91 05 03 eller bliv kontaktet via vores kontaktformular

Jeg står altid klar til at hjælpe mine kunder, eller give et uforpligtende tilbud på både store og små opgaver.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Top